Izvor: JUGpress.com, 26.Nov.2019, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres u Albaniji osetili su i stanovnici Vranja

VRANJE

Jak zemljotres od 6,4 stepena Rihterove skale koji je, noćas, u 3 sata i 54 minuta pogodio Albaniju osetio se i u Vranju.

Podrhtavanje tla mnoge je probudio, a posebno one Vranjance koji žive u višespratnicama gde je žestoko treslo.

Još jedan zemljotres samo tri sata kasnije u 7 sati i 10 minuta ponovo se osetio >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << što je dodatno uznemirilo Vranjance.

Mediji javljaju da je to jedan od najačih zemljotresa u poslednjih 30 godina u Albaniji, da ima poginulih, da je povređeno 150 osoba,  da su srušeni neki objekti, a na mnogima je napravljena velika materijalna šteta.

Zemljotres se osetio i u Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

"KREVET MI SE LJULJAO, PODRHTAVALO JE DESETAK MINUTA" Zemljotres u Albaniji probudio Nišlije, osetili ga i Beograđani

Izvor: Blic, 26.Nov.2019

Snažan zemljotres koji je u ranim jutranjim časovima pogodio Albaniju, osetio se i u Nišu. Uglavnom su podrhtavanje osetili oni koji žive na višim spratovima i koji su u tom trenutku bili budni, a mnoge je i probudio.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.