Zemljotres pogodio region Tuzle, podrhtavanje se osetilo i u Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres pogodio region Tuzle, podrhtavanje se osetilo i u Beogradu

Snažan zemljotres jačine 4,9 stepeni, pogodio je Bosnu, a potres se osetio i u Srbiji Snažan zemljotres jačine 4,9 stepeni, pogodio je Bosnu, a potres se osetio i u Srbiji.Epicentar je bio na dubini od 10 kilometara, na oko 90 kilometara severno od Sarajeva, a osam kilometara od Mramora.PROČITAJTE JOŠ - Grafiti sa likom Ratka Mladića osvanuli na zgradama u BaruZa sada nema izveštaja o materijalnoj šteti ili povređenima.Blagi zemljotres osetio se oko 15,15 sati i u srpskoj prestonici.
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Jak zemljotres u blizini Tuzle, osetio se i u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2019

Zemljotres jačine 4,7 stepeni pogodio je danas šire područje Tuzle, osetio se u Sarajevu, a podrhtavanje tla osetilo se i u Novom Sadu...Zemljotres se dogodio u 15.02, a epicentar mu je bio šest kilometara severno od Mramora, na dubini od 10 kilometara, saopštio je Evromediteranski seizmološki...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.