ZEMLJOTRES: Partizan sprema OSVETU Grofu! Novi OBRAČUN zakazan je na NEOBIČNOM mestu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2018, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZEMLJOTRES: Partizan sprema OSVETU Grofu! Novi OBRAČUN zakazan je na NEOBIČNOM mestu! (FOTO)

Bivši trener Crvene zvezde ponovo protiv crno-belih.

Pre nešto manje od mesec dana, Partizan je objavio da će promeniti lokaciju zimskih priprema i trenažni proces, umesto na Kipru, obaviti u Turskoj. Tim iz Humske se posle tri godine vraća oprobanom receptu, a tokom boravka u ovoj državi, izabranici Zorana Mirkovića odigraće nekoliko kontrolnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmica.

SAMO MU DAJTE SLOBODU: Krstajić SAVETUJE trenera Bešiktaša kako da IZVUČE najbolje iz Ljajića (FOTO)

RASTANAK NA VIDIKU: Vezista NAPUŠTA Partizan! OVO je njegova sledeća stanica! (FOTO)

Parni valjak će u Turskoj boraviti od 26. januara do 8. februara i za to vreme se suprostaviti klubovima iz Poljske, Slovačke, Rusije, Austrije i Republike Srpske.

Sestra Milana Pavkova zapalila društvene mreže: Pogledajte slike zanosne crnke (FOTO)

Predstavnik Češke Slovan iz Libereca biće prva povera (28. januara), dok je tri dana kasnije na programu provera sa poljskom Krakovijom.

Poznato je da će osvajač Kupa Srbije 2. februara izaći na megdan protiv Mladosti iz Doboja, članom Premijer lige Bosne  i Hercegovine.

Najozbiljniji test Partizan će imati 6. februara, a protivnik je ruski premijerligaš Krila Sovjetov koga sa klupe predvodi bivši trener Crvene zvezde Miodrag "Grof" Božović.

Samo dan pred povratak kući (7. februara) Mirkovićev tim suprostaviće se Volfsbergeru iz Austrije, čiji je kapiten nekadašnji fudbaler crno-belih Nemanja Rnić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.