Uragani i zemljotresi ojadili industriju

Izvor: B92, 20.Okt.2017, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uragani i zemljotresi ojadili industriju

Cirih -- Švajcarska kompanija za reosiguranje Svis Re procenila je da će uragani Harvi, Irma i Marija i zemljotresi u Meksiku koštati industriju 95 milijardi dolara.

Kompanija sa sedištem u Cirihu saopštila je da procena nije završena i da bi cifra mogla da bude veća.

Nije navedeno koliko bi osiguravajuće kuće trebalo da plate za štetu od svakog uragana ili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zemljotresa pojedinačno.

Reosiguravajuće kompanije obezbeđuju pokriće za osiguravajuće firme kada su u pitanju nadoknade ogromnih šteta izazvanih prirodnim katastrofama.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uragani će koštati 95 milijardi dolara osiguravajuće kuće

Izvor: Blic, 20.Okt.2017

Uragani Harvi, Irma i Marija, kao i dva zemljotresa u Meksiku, koštaće osiguravajuće kuće 95 milijardi dolara, saopštila je danas švajcarska kompanija za reosiguranje Svis Re...Procena štete, kako je saopšteno, još uvek nije završena, zbog čega bi mogla da bude veća, prenosi agencija AP...U...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.