Izvor: RTS, 22.Avg.2022, 07:45

Snažan zemljotres pogodio Kamčatku

Zemljotres jačine 6,1 jedinice Rihterove skale pogodio je rano jutros rusko poluostrvo Kamčatka, saopštilo je lokalno odeljenje Ministarstva za vanredne situacije Rusije.
U saopštenju odeljenja ruskog ministarstva navodi se da nije bilo žrtava, niti štete na infrastrukturi.
"Timovi za odgovor na hitne situacije su proverile najvažnije ustanove: vodovod, toplane, trafostanice, škole i stambene blokove. Sve usluge funkcionišu normalno", navodi se u saopštenju, prenosi Tas.
Epicentar potresa dogodio se na 125 kilometara od grada Ust Kamčatsk.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snažan zemljotres pogodio Kamčatku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2022

Zemljotres jačine 6,1 stepen pogodio je rano jutros rusko poluostrvo Kamčatku, saopštilo je lokalno odeljenje ruskog ministarstva za vanredne situacije...U saopštenju odeljenja se navodi da nije bilo žrtava, niti štete na infrastrukturi..."Timovi za odgovor na hitne situacije su proverile najvažnije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.