Snažan zemljotres na indonežanskom ostrvu Sulavesi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2020, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snažan zemljotres na indonežanskom ostrvu Sulavesi

Snažan zemljotres pogodio je delove indonežanskog ostrva Sulavesi kasno sinoć, primoravši ljude da beže uprkos apelima zvaničnika da se drže na distanci kako bi sprečili širenje korona virusa.

Američki geološki institut saopštio je da je centar potresa magnitude 5,8 bio 64 kilometra severozapadno od grada Pendolo, na dubini od 10 kilometara, prenosi AP.

Državna agencija za katastrofe u Indoneziji rekao je da zemljotres nije imao potencijal da izazove cunami.

Povređene su dve osobe i srušene dve kuće.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snažan zemljotres u Indoneziji

Izvor: B92, 29.Mar.2020

Snažan zemljotres pogodio je delove indonežanskog ostrva Sulavesi tokom noći...Zemljotres je primorao ljude da beže uprkos apelima zvaničnika da se drže na distanci kako bi sprečili širenje korona virusa...Američki geološki institut saopštio je da je centar potresa magnitude 5,8 bio 64 kilometra...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.