Saučešće Vučića povodom zemljotresa u Albaniji

Izvor: RTS, 26.Nov.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saučešće Vučića povodom zemljotresa u Albaniji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo saučešća predsedniku i premijeru Republike Albanije Iliru Meti i Ediju Rami, povodom snažnog zemljotresa koji je pogodio tu zemlju. Predsednik Vučić razgovarao je telefonom sa Ramom.
U pismu saučešća se kaže da "sa tugom gledamo slike razaranja u Draču i drugim mestima u Albaniji".
"Dozvolite mi da Vama i porodicama poginulih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uputim iskreno saučešće, kao i da izrazim saosećanje sa onima koji tragaju za svojim najbližima", naveo je predsednik Vučić.
"Teško je predvideti ovakve katastrofe i zaustaviti nemilosrdnu snagu prirode, ali ako Srbija može na bilo koji način da pomogne, spremni smo da, u okviru svojih mogućnosti, pružimo svaku vrstu pomoći u otklanjanju posledica razornog zemljotresa", navodi se u pismu predsednika Vučića.
Blic prenosi da je Srbija odmah poslala vatrogasnu ekipu, kao prvu pomoć u otklanjanju posledica zemljotresa. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić uputio pismo saučešća povodom zemljotresa u Albaniji

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Nov.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je jutros pismo saučešća predsedniku i premijeru Albanije Iliru Meti i Ediju Rami, povodom snažnog zemljotresa koji je pogodio tu zemlju..."Sa tugom gledamo slike razaranja u Draču i drugim mestima u Albaniji. Dozvolite mi da Vama i porodicama poginulih...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.