Sad će biti zemljotres, premijerligaši zatvorili vrata Rajoli!

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2019, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad će biti zemljotres, premijerligaši zatvorili vrata Rajoli!

Realno, posle svega, jasan je motiv klubova iz najjače lige na svetu...

Mino Rajola je završio sa svojim igračima u PL, makar onim najboljim. Naime, kako pišu engleski mediji, klubovi najjače lige na svetu ne žele sa njim da sarađuju, posle svega što se dešavalo između Pogbe i Murinja.

Pogba je juče rekao za Solskjera da je za razliku od nekih iskren i da stvari govori u lice, nije teško zamisliti kome je upućena ova strelica.

Ali, Premijerligaši >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << neće da rizikuju sa Rajolinim igračima.

Prvi je Gvardiola kome je Rajola pretio zbog Ibre, De Liht jeste bio meta Sitija, ali u klubu su čvrsti da ne rade sa kontroverznim menadžerom. Isto se odnosi na Liverpul, Čelsi, Arsenal i naravno Junajted, jer se veruje da bi Rajola samim novim uplivom odmah poremetio atmosferu.

Nedavno je izgubio važnog igrača Lukakua, a spekuliše se da je Junajted vršio pritisak na Belgijanca da raskine ugovor, mada postoji i priča da je Lukaku pobesneo kada je otkrio da Rajola nije ni pregovarao sa Čelsijem u koji želi da se vrati.

Sada De Liht o kome Rajola vodi računa ima opcije, Barselonu, mada oni neće platiti sumu veću od 50 miliona evra koliko traži Ajaks, ili Juventus, mada se i tu spekuliše da Rajola nije dobro sa Paratićijem koji je nasledio Marotu i koji je omogućio ulaz Mendešovim igračima u klub, dovođenjem Ronalda. Jasno, Mino ima svog bivšeg pulena Nedveda, ali odnosi Rajole i Juventusa nisu više tako bliski.

Kao da gubi tlo pod nogama, setimo se, Mendeš mu je zatvorio vrata Reala godinama, Perez baš ne voli Rajolu, a videćemo kako će se zaokret klubova u odnosu na njega odraziti na igrače...
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.