Izvor: Blic, 02.Nov.2019, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRES KOJI SU MORALI OSETITI SVI Zemljotres jačine 4,8 stepeni po Rihteru pogodio BiH

Mrežom seizmoloških stanica Republičkog hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske danas je lociran zemljotres u 15 časova i 11 minuta po lokalnom vremenu sa magnitudom ML=4.8 jedinica Rihterove skale i procenjenim intenzitetom u epicentralnoj zoni od 6-7 stepeni Merkalijeve skale, sa epicentrom na planini Vlašić, saopštio je ovaj zavod.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zemljotres u BiH, epicentar na planini Vlašić

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Nov.2019

Bosnu i Hercegovinu danas u 15.11 sati pogodio je potres jačine 4,7 stupnjeva po Richteru, navedeno je na web stranici Europskog mediteranskog seizmološkog centra (EMSC). Prema podacima EMSC-a, epicentar potresa bio je 79 kilometara sjeverozapadno od Sarajeva, odnosno u blizini Turbeta, na dubini...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Pucali zidovi, rušili se dimnjaci: Epicentar zemljotresa na Vlašiću

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Nov.2019, 01:09

BANJALUKA – Zemljotres sa magnitudom 4.8 jedinica Rihterove skale i procijenjenim intenzitetom u epicentralnoj zoni od 6-7 stepeni Merkalijeve skale, registoravan je danas u 15.11 sati sa epicentrom na planini Vlašić, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.