Novi bilans žrtava zemljotresa i cunamija u Indoneziji - preko 830

Izvor: Beta, 30.Sep.2018, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi bilans žrtava zemljotresa i cunamija u Indoneziji - preko 830

Indonežanska agencija za katastrofe je danas saopštila da se broj žrtava zemljotresa i cunamija na ostrvu Sulavesi popeo na 832.Portparol agencije je rekao da je od tog broja u najteže pogodjenom gradu Palu stradala 821 osoba dok ih je 11 poginulo u Dongali.Prema njegovim rečima, pristup Dongali kao i mestima Sigi i Butong je i dalje ograničen i nema potpunih izveštaja iz tih područja."Verujemo da će se broj mrtvih i dalje povećavati jer je mnogo tela i dalje pod ruševinama i do mnogih je nemoguće doći", rekao je on.Zemljotres magnitude 7,5 je izazvao cunami u petak uveče.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Preko 830 žrtava zemljotresa i cunamija u Indoneziji

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Sep.2018

Indonežanska agencija za katastrofe je danas saopštila da se broj žrtava zemljotresa i cunamija na ostrvu Sulavesi..Portparol agencije je rekao da je od tog broja u najteže pogođenom gradu Palu stradala 821 osoba dok ih je 11 poginulo u Dongali...Prema njegovim rečima, pristup Dongali kao i mestima...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.