Nedeljni horoskop: Ovnove čeka grom iz vedra neba, a Rakove ljubavni zemljotres

Izvor: B92, 03.Dec.2018, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop: Ovnove čeka grom iz vedra neba, a Rakove ljubavni zemljotres

Evo šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju.

Ovnovi, neko vrlo zanimljiv mogao bi se pojaviti u vašem životu ove sedmice. Venera i Mesec u konjukciji i zajedničkoj opoziciji sa uranom mogu vam dovesti osobu koja bi na vas delovala kao grom iz vedra neba.

Bikovi, koji su usamljeni imaju više nego odlične mogućnosti da ostvare kontakt sa nekim ko bi ih najpre dotakao u erotskom smislu, kroz strast i hemiju koju je teško kontrolisati. Nemojte sebe opterećivati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pitanjima da li je to TA osoba i koliko će sve to što se dešava trajati – opustite se i uživajte..

Blizanci koji su usamljeni upoznaće osobu koja kao da će biti lek za vaše trenutno, pomalo tmurno raspoloženje. Uživate u pozitivnoj energiji koja struji sa njene strane ali još uvek ste pomalo na oprezu – suviše puta ste se opekli da biste sada svoje srce dali tek tako lako….

Venera ulazi u vaše polje ljubavi pod ruku sa Mesecom i kroz opoziciju sa Uranom što će kod Rakova pokrenuti mini ljubavne zemljotrese u ovoj sedmici. Najpre je poslovni segment mesto za dešavanja ovog tipa, ali ne treba isključiti ni kontakte sa prijateljima i društvene mreže.

Lavovi, u poslednje vreme ste jako šarmantni, harizmatični i prosto zračite pozitivnom energijom. Naravno da je to partner primetio, ali i svi oni koji su oko vas. E sad, sve bi to bilo super i divno, ali vaše voljeno biće se u ovom trenutku oseća pomalo nesigurno i strahuje da će vas neko od tih oko vas ukrasti ili zavesti.

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za vaš znak pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.