NOVI ZEMLJOTRES U KOMŠILUKU! Oko granica sa Srbijom ne prestaje da se TRESE: Svakoga dana zabeležena PO TRI UDARA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI ZEMLJOTRES U KOMŠILUKU! Oko granica sa Srbijom ne prestaje da se TRESE: Svakoga dana zabeležena PO TRI UDARA!

Snažniji potresi su relativno retki na području Bosne i Hercegovine

Zemljotres jačine 2,6 stepeni po Rihteru pogodio je područje Lukavca u Tuzlanskom kantonu večeras oko 18:45.

Kako piše EMSC, zemljotres se dogodio dva kilometra od mesta Gnojnica na dubini od 11 kilometara.

Zemljotres ove jačine mogu osetiti stanovnici koji žive blizu epicentra, ali ne može izazvati materijalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << štetu.

Na teritoriji BiH gotovo svakodnevno se javljaju, u proseku, tri zemljotresa intenziteta manjeg od III stepena Merkalijeve skale, koje registruju samo instrumenti.

Map of felt reports received so far following the #earthquake M2.6 in Bosnia and Herzegovina 42 min ago pic.twitter.com/RKGK4ozadf

— EMSC (@LastQuake) November 12, 2019

Snažniji potresi su relativno retki.

Podsetimo, pre pet dana snažan potres zatresao je Dubrovnik i okolinu, a dan pre tog zemljotres jačine 2,4 stepena Rihterove skale pogodio je region Leposavića, saopštio je Republički seizmološki zavod, te se postavlja pitanje da li je Balkan postao trusno područje ili su svakodnevni potresi samo slučajnost.

Takođe, snažan zemljotres osetio se i u pojedinim delovima Srbije 2. novembra. Najjači potres osetili su građani Valjeva i Šapca u kojima se prema prvim informacijama na višim spratovima zgrada ozbiljno treslo.

BONUS VIDEO: Od deteta i učitelja do osobe sa JUGOSLOVENSKIM NAGLASKOM: On je u sebi imao 24 ličnosti, a jedna od njih počinila je JEZIV zločin (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.