Izvor: Blic, 27.Apr.2021, 18:36

Mirović u Petrinji: "Radimo na tome da naši ukupni odnosi budu okrenuti ka budućnosti"

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović sastao se danas u Petrinji, u Republici Hrvatskoj, s ministrom spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordanom Grlićem Radmanom i predsednikom Saveta Srpskog nacionalnog veća Miloradom Pupovcem, povodom isporuke građevinskog materijala koji je obezbedila Pokrajina Vojvodina porodicama postradalim u zemljotresu.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirović: Radimo na tome da odnosi Srbije i Hrvatske budu okrenuti ka budućnosti

Izvor: N1 televizija, 27.Apr.2021

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović izjavio je u Petrinji u Hrvatskoj da se radi na tome da odnosi dve zemlje budu okrenuti ka budućnosti, a ne ka prošlosti.

Nastavak na N1 televizija...

Mirović primio šefa Misije Saveta Evrope u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2021, 10:59

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović primio je danas šefa Misije Saveta Evrope u Beogradu Tobiasa Flesenkempera s kojim je razgovarao o programima koje realizuje Savet Evrope u našoj zemlji...Na sastanku održanom u Pokrajinskoj vladi, sagovornici su istakli značaj učešća Vojvodine u okviru...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.