Meksiko: Među nestalima u ruševinama škole nema dece

Izvor: Blic, 22.Sep.2017, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksiko: Među nestalima u ruševinama škole nema dece

Nema dece među nestalima u školi u Meksiko Sitiju, koja se srušila nakon snažnog zemljotresa koji je preksinoć zahvatio Meksiko, saopšteno je iz meksičke mornarice.

Pomoćnik sekretara meksičke mornarice Anhel Enrike Sarmijento izjavio je da postoje dokazi da je osoba zarobljena ispod ruševina škole i dalje živa, ali da je najverovatnije riječ o radniku u školi, a ne detetu, kako je ranije preneseno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Mediji su ranije preneli da traje potraga za preživelom devojčicom, nakon potresa jačine 7,1 stepen Rihterove skale.

Sarmijento je rekao da je 11 dece spaseno iz ruševina škole, dok je njih 19 poginulo, zajedno sa još šest odraslih koji su takođe izgubili živote u zemljotresu, prenosi AP.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.