KAO DA JE GRMELO: Dva zemljotresa pogodila Hrvatsku u razmaku od 40 minuta, treslo se oko Rijeke

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2021, 10:55

KAO DA JE GRMELO: Dva zemljotresa pogodila Hrvatsku u razmaku od 40 minuta, treslo se oko Rijeke

Treći potres za sedam dana

Područje Rijeke noćas su pogodila dva potresa, u razmaku od samo 40 minuta i to je treći potres za sedam dana koji je pogodio ovo područje.

Epicentar oba noćašnja potresa, od 2,1 u 3.05 sati i onog od 1,9 po Rihteru u 3:45 sati, bio je u mestu Klana, 20-ak kilometara severozapadno od Rijeke.

Oni koji su zemljotres osetili napisali su da je došao kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neka grmljavina u daljini, bez većeg ljuljanja, napisali su na aplikaciji EMSC-a.

Klana se tresla i prošle sedmice, kada je magnituda iznosila 3,0 stepena po Rihteru, podseća riječki Novi list.

Felt #earthquake (#potres) M1.9 strikes 16 km NW of #Rijeka (#Croatia) 10 min ago. Please report to: https://t.co/zN2hA9HqrL pic.twitter.com/ndsaCcHP7W

— EMSC (@LastQuake) December 7, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dva potresa u 40 minuta kod Rijeke

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2021

Područje Rijeke noćas su pogodila dva potresa u razmaku od samo 40 minuta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.