Izvor: RTS, 10.Feb.2022, 16:48

Jak zemljotres pogodio Tuzlanski kanton, osetio se i u Banjaluci

Zemljotres magnitude 4,5 jedinica Rihterove skale pogodio je Tuzlanski kanton.
Prema podacima Evromediteranskog seizmološkog centra (EMSC), zemljotres je registrovan u 15:17 sati po lokalnom vremenu, s epicentom 15 kilometara severozapadno od Tuzle.

Zemljotres se desio na dubini od deset kilometara, a osim u Tuzlanskom kantonu, osetio se i u Sarajevu, Zenici, Doboju, Banjaluci.
Za sada nema izveštaja o eventualnoj materijalnoj šteti.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POSLE SRBIJE TRESLA SE I BOSNA I HERCEGOVINA: Jači zemljotres pogodio Tuzlu, osetio se i u Zenici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022

Epicentar je bio 20 kilometara severozapadno od Tuzle..Zemljotres jačine 4,5 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je danas Tuzlu u Bosni i Hercegovini...Zemljotres se osetio u Zenici i u Srebreniku...Epicentar je bio 20 kilometara severozapdno od Tuzle...Eyewitnesses reported shaking in #Ghana 1 min...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.