Snažan zemljotres u Iranu: Ima mrtvih; ruševine i stotine povređenih FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 28.Jan.2023, 21:33

Snažan zemljotres u Iranu: Ima mrtvih; ruševine i stotine povređenih FOTO/VIDEO

Ankara -- Zemljotres jačine magnitude 5,6 stepeni po Rihteru pogodio je u danas granični region Turske i Irana, izvestio je u Evropsko-mediteranski seizmološki centar.

Zemljotres je bio na dubini od 10 km, prenosi Rojters.

Kako su iranski mediji večeras prenesli, najmanje dve osobe su poginule, a više od 300 je povređeno u posledicama snažnog zemljotresa na severozapadu Irana.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snažan zemljotres na granici Irana i Turske: Ima mrtvih i povređenih FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 29.Jan.2023, 14:00

Jak zemljotres magnitude 5,9 stepeni po Rihteru pogodio je granični region Turske i Irana, izvestio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar...Poginule su najmanje tri osobe, a više od 900 ljudi je povređeno, prenose iranski mediji...U saopštenju iranske službe za vanredne situacije navodi se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.