Izvinite, upravo se dogodio zemljotres

Izvor: B92, 21.Okt.2020, 06:29

"Izvinite, upravo se dogodio zemljotres"

Rejkjavik -- Snažan zemljotres, jačine 5,6 stepeni Rihterove skale, nakratko je prekinuo intervju koju je sa premijerkom Islanda vodio novinar američkog Vašington posta.

Premijerka Katrin Jakobsdotir je govorila o uticaju pandemije na turizam, kada je njena kuća počela da se trese, što je vidno potreslo liderku Islanda, prenosi CNN. "Izvinite, upravo se dogodio zemljotres", rekla je Jakobsdotir.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ona se ubrzo nasmejala i rekavši: "Pa, ovo je Island".

Potom je nastavila da odgovara na pitanja novinara.

"Ja sam dobro, kuća je jaka, tako da bez brige", dodala je 44-ogodišnja premijerka, koja je na čelu te ostrvske države od 2017. godine.

Zemljotres jačine 5,6 stepeni Rihterove skale pogodio je u utorak popodne oblast udaljenu 10 kilometara jugozapadno od Hafnarfjordura, priobalnog grada u blizini prestonice Rejkjavika, naveo je Geološki topografski institut SAD.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Snažan zemljotres prekinuo intervju premijerke Islanda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2020

Snažan zemljotres, jačine 5,6 stepeni Rihterove skale, nakratko je prekinuo intervju koju je sa premijerkom Islanda Katrin Jakobsdotir vodio novinar američkog Vašington posta...Jakobsdotir je govorila o uticaju pandemije na turizam, kada je njena kuća počela da se trese, što je vidno potreslo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.