Ivan Maksimović: Izlaskom na šiptarske izbore tražite da vas tretiraju kao džukele - STOP!

Izvor: KMnovine.com, 16.Okt.2021, 22:04

Ivan Maksimović: Izlaskom na šiptarske ''izbore'' tražite da vas tretiraju kao džukele - STOP!

Ivan Maksimović: Izlaskom na šiptarske ''izbore'' tražite da vas tretiraju kao džukele - STOP! Neću, ne smem da kunem i ne želim... Ali duh stradalih Kosovaca se buni u meni i strašan je njihov gnev.


Piše: Ivan Maksimović




Sve što čujem u sebi povodom šiptarskih "izbora" za one koji će glasati jeste "ruka im se osušila".

Ovo pišem samo da znate šta bi vam rekli stradalnici na čiju krv pljujete. >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Setite se, proverite na internetu, prvi put na dan šiptarskih izbora došlo je do više zemljotresa, sa onim manjim potresima koji se ne osećaju, iz Seizmološkog saveza je rečeno čak preko sedamdeset. Ali strašno je to što je epicentar tih zemljotresa bio u Samodreži, tamo gde su se pred boj i smrt za krst časni i slobodu zlatnu, za slobodu svih nas, pričestili i žrtvovali kosovski vitezovi a vi, otpadnici prokleti, kad danas kažete "kosovsko" mislite na Šiptarsko! Neće biti bolje ni vama, kamoli deci vašoj, vi ste se okrenuli i postali verni đavolu i njegovim demonima iz pakla, oni će vas uskoro i posetiti.

Ali ne krivite nikog drugog tada, jer vi sami, lično, glasate za izdaju zemlje natopljene krvlju pričešćenih vojnika, krvlju samog Gospoda, tako da je to - vaš izbor!
Ja sam govorio, ali stoci je džabe govoriti, daj joj samo da jede i da pije i mirna je. Čak ni redovno ne moraš da joj daješ, psu daj kad hoćeš on će i dalje sebe da krivi a ne tebe, ali samo da ima bilo šta da jede s vremena na vreme, ostaće ti veran.


Nego, razlika je ogromna jer pas, osim ako nije vezan lancem, to čini iz slepe ljubavi prema čoveku a vi koji idete na šiptarske izbore to činite zbog svog stomaka, zbog punih creva i udobnosti vaše zadnjice. Tako da je razlika ogromna, gori ste nego psi!


Zato ne možete da budete tretirani drugačije nego kao džukele, jer je to vaš a ne njihov izbor!


Nema lakog ni bezbolnog rešenja za problem koji ste dozvolili da se toliko razvija i da tako dugo traje, ne postoji. Ali ako sada prekinete da se ponižavate, ako sada prestanete da služite izdajnicima, banditima i krvnicima, koliko god da pretrpite, biće mnogo manje od onoga što će uslediti ako ipak pristanete da budete gori od pasa.







* * *


Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:   
Samo nas BOJKOT šiptarskih izbora može spasiti! - KM NovineSamo nas BOJKOT šiptarskih izbora može spasiti! #Kosovo #Metohija #Bojkot #Šiptari #Izbori #Teroristi #Separatisti #Izdaja #SrpskaLista #Vučić Narod kaže "Mafija nikada ne spava" i to je zaista tačno. Dok se vodi sve veća borba za očuvanje Kosova i Metohije, Vučićeva "Srpska lista" se sprema da produži i dokrajči taj proces učešćem na šiptarskim kvazi-izorima takozaven "republike Kosovo"!

PROČITAJTE JOŠ:   
Ivan Maksimović: Srpska lista lopova i izdajnika - KM NovineAntipolitička klima koju je, uspostavljanjem diktature, stvorio Aleksandar Vučić ništa dobro nije donela Srbima na Kosovu i Metohiji jer joj cilj i nije bio to već isključivo izdaja i pljačka.

PROČITAJTE JOŠ:   
Šiptarski kvazi-izbori u Kosovskoj Mitrovici, najdublji korak ka izdaji KiM kojim smo kao narod zakoračili - KM NovineŠiptarski kvazi-izbori u Kosovskoj Mitrovici, najdublji korak ka izdaji KiM kojim smo kao narod zakoračili Strašno stanje srpskog položaja na Kosovu i Metohiji otkrivaju nam lokalni kvazi-izbori za takozvanog "gradonačelnika" Kosovske Mitrovice koji se održavaju sutra.
.





Autor: Ivan Maksimović   l     Kontakt



Odmah po zavšretku studija počinje da radi kao novinar, što postaje njegovo osnovno zanimanje, pa tako njegove fotografije i tekstovi bivaju objavljivani u svim vodećim srpskim medijima.

Po napadu Šiptara na sever KiM i podizanju barikada, ponovo se samostalno aktivira pokrivajući one teme koje su mediji predstavljali lažno ili ih skrivali. Postaje jedini novinar na Kosovu i Metohiji koji otvoreno kritikuje državnu vlast i njenu veleizdaju počinjenu Briselskim sporazumom.




Rođen je i živi na Kosovu i Metohiji.


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2021 ::  Hvala na interesovanju



Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.