Ekonomska šteta od uragana Florens – 44 milijarde dolara

Izvor: RTS, 22.Sep.2018, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomska šteta od uragana "Florens" – 44 milijarde dolara

Uragan "Florens" nalazi se među deset najštetnijih uragana, a ekonomska šteta koju je naneo iznosi 44 milijarde dolara, procena je kompanije "Mudis".
Šteta je ekvivalentna zemljotresu koji je pogodio Nortridž u Kaliforniji 1994. godine, navodi kompanija "Mudis", prenosi AP.

Iz kompanije dodaju da je ovo preliminarna procena, a da je "Florens" među deset najštetnijih uragana.
Najveću >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << štetu načinio je uragan "Katrina" 2005. godine – 192,2 milijarde dolara, dok je prošlogodišnji uragan "Harvi" naneo ekonomsku štetu u iznosu od 133,5 milijardi dolara.
Broj nastradalih u naletu uragana "Florens" popeo se na 37, dok se više od 15.000 ljudi nalazi u skloništima, a 200.000 je ostalo bez struje širom Severne Karoline.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uragan "Florens" napravio štetu od 44 milijarde dolara

Izvor: Radio 021, 23.Sep.2018, 07:28

Uragan "Florens" nalazi se među deset najštetnijih uragana, a ekonomska šteta koju je naneo iznosi 44 milijarde dolara, procena je kompanije "Mudis"...Šteta je ekvivalentna zemljotresu koji je pogodio Nortridž u Kaliforniji 1994. godine, navodi kompanija "Mudis". Iz kompanije dodaju da je ovo preliminarna...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.