DVOSTRUKI UDAR RAZORIO FILIPINE: Prvi potres je bio blag, a onda je usledio šok! TURISTIČKI RAJ PRESTAO DA POSTOJI!(VIDEO)

Izvor: Kurir, 27.Jul.2019, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVOSTRUKI UDAR RAZORIO FILIPINE: Prvi potres je bio blag, a onda je usledio šok! TURISTIČKI RAJ PRESTAO DA POSTOJI!(VIDEO)

Zemljotres i naknadni potres koji je bio još jači pogodili su danas ostrva Batan na severu Filipina, pri čemu je stradalo 8 i povređeno isto toliko osoba, saopštile su filipinske vlasti, prenosi Rojters.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Potresi na Filipinima, osam osoba stradalo

Izvor: RTS, 27.Jul.2019

Sever Filipina pogodio je zemljotres jačine 5,4 jedinice Rihtera, koji su pratili potresi od 5,9 i 5,7 jedinica. . Zemljotresom su pogođena slabo naseljena ostrva Batan u Luzonskom moreuzu na severu Filipina...Stradalo je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.