Crna Gora: Podrhtavanje tla očekuje se i narednih dana

Izvor: Večernje novosti, 22.Sep.2019, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora: Podrhtavanje tla očekuje se i narednih dana

Nakon dva jača zemljotresa, koji su juče nakon 16 sati pogodili Albaniju, a veoma snažno se osetili i u Crnoj Gori, Zavod za seizmologiju CG registrovao je više od 60 zemljotresa manje magnitude Nakon dva jača zemljotresa, koji su juče nakon 16 sati pogodili Albaniju, a veoma snažno se osetili i u Crnoj Gori, Zavod za seizmologiju CG registrovao je više od 60 zemljotresa manje magnitude saopštio je seizmolog Marin Čaveliš.On je za RTCG istakao da je nakon tako snažnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zemljotresa uobičajena serija manjih, koja će, kako kaže sigurno trajati i narednih dana."Jak zemljotres dogodio se sinoć, 7 minuta nakon ponoći. Zemljotres je bio jačine 4,8 stepeni Rihterove skale, a zabeležen je na istoj lokaciji kao i prethodni - 34 km zapadno od Tirane, u Jadranskom moru," rekao je Čaveliš.Pročitajte još: Albanija: Najmanje 105 povređenih u zemljotresu (VIDEO / FOTO)Najmanje pet zemljotresa dogodilo se tokom noći u regionu.Zemljotres koji je trajao nekoliko sekundi probudio je građane Bosne i Hercegovine, a osetio se na području Tuzle, Lukavca i Srebrenika.Podrhtavanje tla nije stalo ni u Albaniji.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Zemljotresi i u Crnoj Gori i Tuzli

Izvor: Radio 021, 22.Sep.2019

Nakon dva jača zemljotresa, koji su juče nakon 16 časova pogodili Albaniju, a veoma snažno se osetili i u Crnoj Gori, Zavod za seizmologiju CG registrovao je više od 60 zemljotresa manje magnitude, saopštio je seizmolog Marin Čaveliš...On je za RTCG istakao da je nakon tako snažnih zemljotresa...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.