Zbog stida pribegavaju raznim pilulama, a to može da bude opasno VIDEO

Izvor: B92, 12.Okt.2018, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog stida pribegavaju raznim pilulama, a to može da bude opasno VIDEO

Erektilna disfunkcija problem je sa kojim se suočava skoro svaki drugi muškarac posle 45. godine. To je zdravstveni problem koji nije toliko veliki koliko je veliki stid od tog problema, što može da postane opasno.

"Sve veći broj pacijenata shvata da je erektilna disfunkcija izlečiva bolest", rekao je u "Jutru" na TV Prva profesor dr Đorđe Nale sa Klinike za urologiju i dodao da je i dalje nedovoljno lečena bolest zbog stida koji muškarci osećaju kada se suoče sa ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << problemom.

Navodi da uzroci erektilne disfunkcije mogu da budu psihogeni ili organski.

“Psihogeni se javljaju kada je čovek mlađi, a organski kada je stariji”, dodao je.

Na pitanje koliki je problem to što se muškarci leče sami i rešenje traže na Internetu, on kaže:

"Ima dosta toga i to je crno tržište. Ti lekovi nisu dovoljno ispitani, opasni su i mogu da dovedu do smrti. Tako da treba uzimati oficijelne lekove", poručuje.

Kako se leči erektilna disfunkcija saznajte više u prilogu:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.