Srbija u vrhu u Evropi i svetu po oboljevanju od kardiovaskularnih bolesti

Izvor: B92, 18.Jun.2019, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srbija u vrhu u Evropi i svetu po oboljevanju od kardiovaskularnih bolesti"

Posle 25 godina čekanja, danas će biti početa izgradnja "Dedinja 2" - druge faze Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" što će za godinu i po kada bude završena omogućiti još bolje rezultate rada ove svetski poznate zdravstvene ustanove, izjavio je direktor "Dedinja" Milovan Bojić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Institut "Dedinje 2" biće biser naših medicinskih ustanova

Izvor: B92, 18.Jun.2019

Beograd -- Posle 25 godina čekanja, počela je izgradnja "Dedinja 2" - druge faze Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje"...Planirano je da radovi traju godinu i po. Za izgradnju je obezbeđeno 27,4 miliona evra, a posle izgradnje novog objekta koji će biti na površini od 14.000 metara kvadratnih,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.