Seks pod maskama i uz brzi test - savet zdravstvenih stručnjaka

Izvor: B92, 13.Feb.2022, 13:35

"Seks pod maskama i uz brzi test" - savet zdravstvenih stručnjaka

Zdravstvene vlasti Tajlanda savetovale su parove da se testiraju na kovid, maskiraju i praktikuju siguran seks, uoči Dana zaljubljenih.

Kako su istakli lekari tajlandskog odeljenja za kontrolu bolesti, koronavirus se može dobiti disanjem, razmenom pljuvačke i bliskim kontaktom parova.

Savet parovima je brzi test na koronavirus pre romantičnog sastanka za Dan zaljubljenih.

Na Tajlandu je Dan zaljubljenih jako popularan, a mnogi parovi žele i da se venčaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na taj dan.

Pošto u državi raste broj zaraženih, vlasti su zabrinute.

"Kovid 19 nije polno prenosiva bolest, ali se prenosi bliskim kontaktom, kao i razmenom telesnih tečnosti. Preporučio bih maske za lice tokom seksa, kako bi se smanjio rizik od bolesti", istakao je Bunuarit Sukrat, direktor klinike za reproduktivno zdravlje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

S*KS POD MASKAMA Savet zdravstvenih stručnjaka sa Tajlanda

Izvor: Kurir, 13.Feb.2022

Zdravstvene vlasti Tajlanda savetovale su parove da se testiraju na kovid 19, stave maske i praktikuju siguran seks, uoči Dana zaljubljenih.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.