Ovo su najbolje vežbe za izdržljivost u seksu

Izvor: eKlinika.rs, 27.Jul.2015, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su najbolje vežbe za izdržljivost u seksu

NOVO istraživanje, objavljeno u Magazinu seksualne medicine, potvrdilo je staru vest – da muškarci koji češće vežbaju imaju bolji seksualni život. Utrenirani momci imaju manje problema sa erekcijom i dame ih smatraju boljim ljubavnicima.
Freeimages.com Photo

Najefikasniji su sklekovi, tvrde fitnes instruktori, jer jačaju mišiće stomaka, zadnjice, ruku i omogućavaju da se duže izdrže svi napori, pa i u seksu. Sjajna vežba je i imitiranje vožnje bicikla, zato lezite >> Pročitaj celu vest na sajtu eKlinika.rs << na leđa, ruke stavite na kukove i pokrećite noge kao da okrećete pedale.
Za fleksibilnost u kukovima, oslonite dlanove i kolena na pod i savjijajte nogu ka suprotnom ramenu, a zatim šutnite unazad. Da bol u leđima ne bi kvario ugođaj, dižite tegove – krenite od manjih, pa pređite na veće.
Klasični trbušnjaci su u redu, ali trbušnjake ćete pre ojačati izdržajem. Dlanove i vrhove prstiju stopala spustite na pod, kukovi neka budu što niže i ostanite u tom položaju nekoliko sekundi. Zatim težinu prebacite na jednu ruku i okrenite se na stranu, a drugu ruku podignite u vis. Ako vežbe radite svakodnevno, nakon mesec dana bićete bolji ljubavnik, tvrde instruktori.
 
eKlinika.rs / Novosti
Pitajte Doktora Online.


 

Nastavak na eKlinika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta eKlinika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta eKlinika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.