Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Feb.2020, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo zdravlja: Do 18 časova testirani uzorci još sedam osoba, nema zaraženih koronavirusom

U Srbiji su do 18 časova testirani uzorci još sedam osoba zbog sumnje da su zaražene koronavirusom a do sada nisu registrovani slučajevi oboljevanja, objavljeno je na internet stranici Ministarstva zdravlja covid19.rs.

Navodi se da je do danas u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirano 25 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja, odnosno koje su boravile na području intenzivne >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << transmisije virusa i kod kojih su prisutni simptomi infekcije disajnih puteva i da su uzorci svih testiranih osoba bili negativni na koronavirus.

Covid19 je projekat Ministarstva zdravlja koji građanima dvaput dnevno, u 8 i 18 časova, pruža državne izveštaje o važnim informacijama i širenju korona virusa.

Sajt je dostupan na srpskom i engleskom jeziku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Ministarstvo zdravlja: Testirano još petoro, nema zaraženih korona virusom

Izvor: Danas, 28.Feb.2020, 19:57

U Srbiji su do 18 časova testirani uzorci još pet osoba zbog sumnje da su zaražene korona virusom, a do sada nisu registrovani slučajevi oboljevanja, objavljeno je na internet stranici Ministarstva zdravlja covid19.rs.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.