Detoks koji čini čuda   jača imunitet, topi kilograme i čisti ceo organizam

Izvor: B92, 01.Jul.2022, 10:17

Detoks koji čini čuda " jača imunitet, topi kilograme i čisti ceo organizam

Višak kilograma koji se lako skupi tokom zime može da nosi rizik od raznih oboljenja, pa je najbitnije da zbog zdravlja održavamo optimalnu težinu. Ako želite da očistite telo od svih otrova koji se nakupljaju u organizmu, a pritom i da ubrzate metabolizam i obezbedite mu hranljive materije, probajte ovaj napitak za detoksikaciju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Detoks koji čini čuda – jača imunitet, topi kilograme i čisti cijeli organizam

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2022

Višak kilograma koji se lako skupi tokom zime može da nosi sa sobom rizik od raznih oboljenja, pa je najbitnije da zbog zdravlja održavamo optimalnu težinu. Ako želite da očistite tijelo od svih otrova koji se nakupljaju u organizmu, a pritom i da ubrzate metabolizam i obezbijedite mu hranljive...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.