Ako vam je pao imunitet i pojavio se herpes, evo kako da ga se rešite

Izvor: B92, 19.Apr.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako vam je pao imunitet i pojavio se herpes, evo kako da ga se rešite

Herpes na usnama je veoma neugodna pojava. Pored toga što pecka, svrbi i dugo traje, može da predstavlja i estetski problem.

Iako po apotekama možemo da kupimo mnoge kremice koje pomažu pri izlečenju herpesa, nakon njihove upotrebe na usnama ostaju beli tragovi, kao mali ožiljci.

Herpes je inače posledica infekcije virusom herpes simplex, a prenosi se poljupcima, zagrljajima kao i upotrebom zajedničkog pribora za jelo. Nakon što se zarazimo ovaj virus je stalno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prisutan u telu, skriven u nervu blizu usta i nosa, a na površinu izbija nakon što nam padne imunitet.

Predstavljamo vam nekoliko predloga kako da se sa herpesom izborite na potpuno prirodan način, nakon kojeg vam neće ostati ožiljci na usnama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.