Zbog njih su žene padale u nesvest: Najveći zavodnici bivše Jugoslavije

Izvor: Prva.rs, 05.Okt.2018, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog njih su žene padale u nesvest: Najveći zavodnici bivše Jugoslavije

Zdravko Čolić
Osamdesetih godina zgodni Sarajlija je žario i palio pop scenom. Malo koja žena nije pala na njegov šarm, privlačan izgled i romantične stihove, a iako mu je danas 67 godina i dalje ima verne obožavateljke koje vrište na njegovim koncertima.

Čola se na to previše ne obazire jer je srećno oženjen Aleksandrom Čolić već 16 >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << godina. Njegov ljubavni život pre braka bio je prilično buran. Žene su mu se doslovno bacale pod noge i provaljivale u hotelske sobe, a njegova prva ljubav bila je glumica Jasna Ornela Beri.
Goran Bregović
Bregović je svojevremeno imao pravu vojsku obožavateljki koje su padale na njegov rokerski imidž, a dopadao se i nekim poznatim damama.
Iako je sa suprugom Dženanom u braku preko 25 godina, u regionalnim medijima neretko su se pojavljivale priče o njegovim navodnim aferama s drugim ženama.

Momčilo Bajagić Bajaga
Romantični Bajaga oduvek je bio miljenik ženskog dela publike sa svojim dubokim glasom i nežnim stihovima.
Bajaga je ipak veran svojoj dugogodišnjoj ljubavi Emiliji s kojom je u braku još od 1989. godine, a njoj je posvetio i sve svoje pesme.
Njegova supruga retko se pojavljuje u javnosti, a Bajaga je jednom prilikom otkrio da joj u početku nije bilo lako da se nosi sa njegovom popularnošću.
"Veza kao veza nikada nije bila u iskušenju, ali Emi svakako nije bilo lako. Kad si javna ličnost, svakakve stvari o tebi se pojavljuju u medijima. Ema je to stvarno dobro podnela, naročito tih prvih godina našeg zabavljanja, koje su bile najluđe. Mi nismo mogli da idemo na letovanje negde gde idu svi. Meni je najgluplja fora bila da govorim kako nemam devojku da bi me curice jurile. Ljudi te vole zbog muzike. Da nisam pravio dobre pesme, ne bi me ni voleli", rekao je Bajaga u jednom intervjuu za Novosti.

Bata Živojinović
Zavodničkom pogledu Bate Živojinovića mnoge su Jugoslavenke teško odolevale, pa je tako punio bioskope svakim svojim filmom. Iako je mogao da bira s kojim će ženama biti, Bata je 60 godina proveo sa svojom suprugom Lulom s kojim je ostao do smrti.

Vlado Kalember
Za vreme najveće slave Srebrnih krila zbog Vlade Kalembera su žene doslovno padale u nesvest, pa je na njegovim koncertima Hitna pomoć imala pune ruke posla. Neretko bi u jednom gradu morali da održe po dva ili tri koncerta zbog velikog interesovanja, a u jednom intervjuu Vlado je priznao da je morao doslovno da beži od obožavateljki jednom prilikom. On je ljubav pronašao s violončelistkinjom Anom Rucner s kojom je u braku bio osam godina, a nakon razvoda su ostali veoma bliski i često naglašavaju koliko vole i poštuju jedan drugog.

Dragan Nikolić
Zgodni glumac je već u svom prvom filmu zapeo za oko brojnim obožavateljkama, ali ih je sve razočarao kad se ludo zaljubio u kolegicu Milenu Dravić. Upoznali su se na snimanju filma "Kako su se volele dve budale", venčali se u pauzama između snimanja, a zajedno su ostali sve do njegove smrti.

Frano Lasić
Kolika je popularnost Frane Lasića bila možda najbolje ilustruje činjenica da se glumac ženio čak četiri puta. Njegov drugi brak s Beograđankom Ljiljanom trajao je samo 21 dan, a trenutno je oženjen 30 godina mlađom dizajnerkom Milenom Matić.

Izvor: index.hr
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.