Izvor: Blic, 22.Jul.2018, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIVI U VELELEPNOJ VILI U DIPLOMATSKOM NASELJU Prve komšije otkrivaju kakav je ZAISTA Zdravko Čolić

U velelepnom naselju, pored diplomata živi i naša najveća zvezda Zdravko Čolić. U mirnom delu Košutnjaka Čola je svio gnezdo sa suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom Zvezdanom i mlađom Larom. Rešili smo da se uverimo kako iza kulisa izgleda život čoveka koji već decenijama stavlja osmeh na lice svima koji vole njegove pesme i iznenadili smo se. Zdravko živi kao sav normalan svet!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Evo šta komšije kažu o Čoli

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2018

U velelepnom naselju, pored diplomata živi i naša najveća zvezda Zdravko Čolić. U mirnom delu Košutnjaka Čola je svio gnezdo sa suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom Zvezdanom i mlađom Larom...A, da li je Zdravko Čolić zaista sasvim normalan čovek i pored toga što je velika zvezda otkrile...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.