Preminula Banjalučanka Majda Arnautović, najveća obožavateljka Zdravka Čolića

Izvor: Blic, 07.Sep.2017, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula Banjalučanka Majda Arnautović, najveća obožavateljka Zdravka Čolića

Poznata Banjalučanka Majda Arnautović preminula je u svom gradu u 61. godini života.

Popularna Majda je među svojim sugrađanima i širom bivše Jugoslavije bila poznata kao najveća obožavateljka legendarnog pevača Zdravka Čolića.

Prošle godine imala je moždani udar i posle toga je smeštena u Centar za nepokretne osobe u Banjaluci.

Majda Arnautović biće sahranjena u četvrtak 7.9. u 15 sati u haremu Dolac u Banjaluci, piše Mondo.ba. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

O njenoj ljubavi prema Čolinom liku i delu svedoči činjenica da je njeno ime zavedeno među oko 700 imena njegovih najvećih obožavalaca iz bivše Jugoslavije i inostranstva na internet stranici fanova Zdravka Čolića.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sahranjena Majda Arnautović

Izvor: BanjalukaLive.com, 07.Sep.2017

Nekoliko desetina građana, rodbine i prijatelja oprostilo se danas od Majde Arnautović, poznate Banjalučanke i velike obožavateljke Zdravka Čolića koja je preminula u 61. godini života.Jedna od prisutnih sugrađanki na posljednjem oproštaju Majdi na groblju u Docu bila je i Alma Bošnjak, komšinica...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.