NAPUSTILA NAS JE LEGENDARNA MAJDA ARNAUTOVIC Preminula najveca obozavateljka Zdravka Colica

Izvor: medio.rs, 07.Sep.2017, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPUSTILA NAS JE LEGENDARNA MAJDA ARNAUTOVIC Preminula najveca obozavateljka Zdravka Colica

U Banjaluci je preminula legendarna Majda Arnautović, legenda Banjaluke i najveća obožavateljka Zdravka Čolića.

Njeno ime upisano je među oko 700 imena Čolinih najvećih obožavalaca iz bivše Jugoslavije i inostranstva na internet stranici fanova Zdravka Čolića. Tamo je upisano: Majda Arnautović, rođena 4. maja 1956. godine. Prebivalište – Banjaluka, zanimanje krojačica, omiljene pjesme: >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << „Jedina”, „Maslinasto zelena”, „Kad bi moja bila”. I riječi: „Volim ga najviše na svijetu, a i on mene voli najviše”.

FOTO: DRAGAN KADIĆ

Zdravko Čolić bio i ostao njen najdraži pevač i prva ljubav, iako lično poznaje mnoge estradne ličnosti sa prostora bivše Jugoslavije. ”Moja privrženost Čoli i njegovoj muzici traje od 1978. godine. Tada me je s njim upoznao Kemal Monteno, a Zdravko je bio i ostao kulturan, fin i savršen muškarac. Pojava! Zato ne bih podnela da ne odem na njegov koncert”, kazala je Majda pre par godina za ”Press”.

Ona je tada rekla da nema Čolinog koncerta u Banjaluci i regiji kome nije prisustvovala.

”Bila sam na stotinjak njegovih nastupa. Uvek u prvim redovima i može se reći da mi je Zdravko postao prijatelj. Uredno čuvam sve njegove ploče, kasete, kompakt i DVD diskove, slike i postere. Sve njegove pesme znam od reči do reči i svi njegovi albumi su podednako dobri” tvrdila je Arnautovićeva.

Ona je pre nekoliko godina na stadionu Borča dobila mobilni telefon upravo od Čole.

”I to sa Čolinim brojem. Nažalost, draga uspomena mi je ukradena u Banjaluci. Nikada mi nije javljeno da li je lopov uhvaćen, ali se i sada nadam da će pronaći telefon… A gradske priče da mi Čola mesečno šalje 100 evra su laž i besmislica. Međutim, ima istine kada kažu „kome Majda na koncert donese cveće, taj je zvezda”, napominje ona.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.