MALA: Zdravko Čolić za rođendan predstavlja novu pesmu!

Izvor: Svet plus, 03.Maj.2017, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALA: Zdravko Čolić za rođendan predstavlja novu pesmu!

Zdravko Čolić tokom prvomajskih praznika boravio je na Zlatiboru, gde je održao spektakularan koncert pred više hiljada ljudi i tom prilikom otkrio da će krajem maja predstaviti i novu pesmu "Mala".

Legendarni pevač pored brojnih koncerata koje ima širom naše zemlje, regiona, ali i Evrope, odlučio je da svojoj publici predstavi i novu pesmu, koja će svetlost dana ugledati krajem maja, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << za Zdravkov rođendan koji je 30. maja: "Ja sam svoj rođendanski poklon već dobio. To je pesma "Mala", kao ima jedna veoma sladak i lep tekst", rekao je Zdravko u emisiji Exkluziv i otkrio da je autor teksta Momčilo Bjagić Bajaga.
Pogledaj vesti o: Koncert Zdravka Čolića

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.