POSLEDNJE ZBOGOM: Zdravko Čolić OPROSTIO se od poznate novinarke Dragane Tripić OVIM rečima! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNJE ZBOGOM: Zdravko Čolić OPROSTIO se od poznate novinarke Dragane Tripić OVIM rečima! (FOTO)

Zbogom zauvek!

Na beogradskom groblju Lešće sahranjena je novinarka Dragana Tripić. Njena porodica, prijatelji, kao i estradne ličnosti sa kojima je sarađivala ispratili su pokojnu novinarku na večni počinak.

Na groblje su pored porodice bili i Dragana Katić, pevač Amel Ćeman Ćemo, pevačica Zlata Petrović, učesnik zadruge Adam Đogani sa ocem, voditelj Darko Tanasijević i drugi.

Zdravko Čolić nije mogao da prisustvuje sahrani, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslao venac, kojim je izrazio tugu, ali i poštovanje prema novinarki britkog ali pravičnog jezika, Dragani Tripić.

- Poslednji pozdrav Dragani - napisao je.

Dragana Tripić pronađena je mrtva u svom stanu u beogradskom naselju Mirijevo, 24. oktobra ove godine.

Rođena je 16. 05. 1961. godine, a popularnost je stekla kao novinarka više dnevnih listova i televizija i članica žirija u "Zvezdama Granda", gde je bila poznata kao oštar kritičar takmičara. Za sebe je govorila da je se ljudi plaše i da ima veliko srce, a nadimak joj je bio Maca.

Kao takmičarku oštrog jezika pamtiće je i ljubitelji rijaliti programa. Učestvovala je u rijalitijima "Farma" i "Dvor", u kojem je 2011. godine dospela do finala, a poslednjih godina redovno je gostovala i u emisijama posvećenim rijalitiju "Zadruga", u kojima je analizirala ponašanje takmičara i događaje u Beloj kući.

BONUS VIDEO: ANA SEVIĆ I DARKO LAZIĆ UHVAĆENI ZAJEDNO! Ponovo se ZBLIŽILI - pevačica nasmejana, ništa ne krije (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.