Bivša ljubav Zdravka Čolića pozitivna na koronu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 00:41

Bivša ljubav Zdravka Čolića pozitivna na koronu!

Dve nedelje se borila sa korona virusom!

Glumica Jasna Ornela Beri obavestila je svoje prijatelje na Fejsbuku da ima koronavirus.

- Dragi moji, iza mene su dve sedmice teškog perioda sa koronavirusom. Danas sam dobila test koji je potvrdio da sam pozitivna. Važno je da na vreme počnete sa lečenjem. Pazite se i zaštitite sebe i druge - napisala je Jasna na društvenoj mreži Fejsbuk.

Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojih uloga u pozorištu i na filmu, Jasna je javnosti poznata i kao prva ljubav, pevača Zdravka Čolića.

Njih dvoje su počeli da se zabavljaju u Sarajevu sedamdesetih godina prošlog veka. Glumica je u par navrata rekla kako je njihova ljubav bila čista i snažna. Ipak, romansa nije opstala, te su oboje krenuli svojim putem. Čolić je u braku sa suprugom Aleksandrom već dve decenije i  ima dve ćerke Unu i Laru.
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.