Vučić lokalnim funkcionerima: Ovo je poslednja opomena

Izvor: Mondo, 15.Jun.2019, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić lokalnim funkcionerima: Ovo je poslednja opomena

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oštro je danas u Zaječaru poručio predstavnicima lokalne samouprave, gradonačelniku tog grada ali i ostalih gradova u Srbiji da su oni "u službi naroda".

Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije

Poručio im je da moraju da razgovaraju s građanimai, posebno, da se "više ne desi" da na skupovima na kojima govori bude postavljena ograda između funkcionera i naroda.

"Više nikad da nisam video ogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << između funkcionera i naroda. Ja sam ovde došao zbog naroda a ne zbog funkcionera", rekao je Vučić na skupu u Zaječaru koji je obišao u okviru kampanje "Budućnost Srbije".

Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije

"Nisam prvi put rekao da se ograda skloni, ali je poslednji. Probajte da mi to uradite sledeće nedelje u Somboru... Svi ćete da letite s posla", upozorio je.

Važna vest za Zaječar:Stiže gigant,posao za 2.000 ljudi

Gradonačelnicima i predsednicma opština je rekao da moraju da saslušaju građane.

Vučić zakasnio zbog lošeg puta, najavio hitnu obnovu

"U 90 odsto slučajeva nećete moći da rešite problem,ali saslušajte ih, ljudi će biti zadovoljni i da ih saslušate, i što ste pokazali malo pažnje", rekao je Vučić, i dodao mu je jasno da građani nisu mnogo čim zadovoljni ni na lokalu.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.