Na Horgošu i Šidu teretna vozila čekaju pet sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2022, 07:50

Na Horgošu i Šidu teretna vozila čekaju pet sati

Prema informacijama Uprave granične Policije na putničkim terminalima naših graničnih prelaza vozila se ne zadržavaju, dok na teretnim terminalima vozila čekaju prilikom izlaska iz z dva i na prelazu Gradina sat vremena.

Sutra će se u toku svetlog dela dana izvoditi radovi na sanaciji kolovoza na deonici petlja Beška - petlja Maradik, u smeru ka Novom Sadu.

Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka u dužini do 2 kilometra, a saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će se odvijati voznom trakom.

Sutra takođe u periodu od 7 do 16 časova zbog izvođenja radova biće izmenjen režim saobraćaja na deonici petlja Subotica Jug - petlja Žednik u smeru ka Novom Sadu.

Radovi će se izvoditi u zaustavnoj saobraćajnoj traci.

Do 2. decembra u toku svetlog dela dana izvodiće se radovi u sklopu redovnog održavanja na deonici petlja Inđija - petlja Batajnica, u smeru Novi Sad - Beograd.

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka dok se saobraćaj odvija voznom trakom.

Do 3. decembra u periodu od 7 do 16 časova biće obustavljen saobraćaj na deonici Žednik - Čantavir zbog čega će biti onemogućeno uključenje na auto-put sa petlje Žednik, iz pravca Čantavira prema Subotici i prema Novom Sadu, kao i isključenje sa auto-puta iz pravca Novog Sada i Subotice prema Čantaviru.

Takođe, biće onemogućen saobraćaj u oba smera na deonici Stari Žednik - Čantavir. Alternativni putni pravac je Subotica- Čantavir- Tornjoš.

Do 19. decembra do 17 časova izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoznog zastora u levoj tunelskoj cevi tunela Šarani, na deonici petlja Takovo - petlja Preljina, u smeru ka Beogradu.

Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena leva tunelska cev tunela Šarani, dok će se saobraćaj preusmeravati na suprotan smer ka Čačku.

Zbog radova na Moravskom koridoru, deonica Ćićevac - Koševi (na 3 km posle kružnog toka Jasika, u smeru Koševi) saobraćaj će biti preusmeren na devijaciju uz dvosmerno odvijanje saobraćaja i uz ograničenje brzine na 20 km/č.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Smanjena vidljivost: Vozači, oprez

Izvor: B92, 28.Nov.2022

Vidljivost je jutros zbog magle smanjena na oko 100 metara u Beogradu, ali i na njegovim prilaznim putevima...Slično je i na području Banatskog Karlovca, Novog Sada, Smederevske Palanke, Velikog Gradišta, Zlatibora i Zaječara, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMS S)...Iz AMSS-a navode da u periodu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.