Izvor: RTS, 29.Jan.2023, 14:47

Putnički voz udario jednu osobu na otvorenoj pruzi između Matejevca i Svrljiga

Jedna osoba nastradala je kada je na nju naleteo putnički voz između Matejevca i Svrljiga, na otvorenoj pruzi gde to nije dozvoljeno.
Oko 12 časova, na deonici pruge Matejevac–Svrljig, nastradala je jedna osoba koja se nalazila na otvorenoj pruzi gde to nije dozvoljeno, saopštila je Infrastruktura Železnice Srbije.
Reč je o putničkom vozu koji je krenuo iz Niša za Zaječar u 11.10 sati, a na osobu koja je nastradala naleteo je između stajališta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Jasenovik i ukrsnice Gramada.
Usmrćena osoba nalazila se na ovom delu pruge na koloseku, gde to nije dozvoljeno, niti predviđeno.
Na mesto nesreće izašli su Hitna pomoć, MUP, istražni sudija i železnička komisija za vanredne događaje.
Železnički saobraćaj na ovom delu pruge trenutno je u prekidu.
"Infrastruktura železnica Srbije" izražava saučešće porodici nastradale osobe.
I ovaj put "Infrastruktura železnica Srbije" ponovo upozorava i apeluje da se niko ne kreće prugom ili uz prugu i da ne prelazi prugu gde to nije dozvoljeno, kako bi se sprečile ovakve nesreće i sačuvali ljudski životi.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUTNIČKI VOZ UBIO PEŠAKA KOD SVRLJIGA Stajao na nedozvoljenom delu pruge, na mestu ostao mrtav

Izvor: Blic, 29.Jan.2023

Između Matejevca i Svrljiga nastradala jedna osoba, koja se nalazila na otvorenoj pruzi gde to nije dozvoljeno, kada je na nju naleteo putnički voz, saopštilo je preduzeće "Infrastrukture železnice Srbije".

Nastavak na Blic...

Jedna osoba poginula na dionici pruge Matejevac-Svrljig

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jan.2023

JASENOVIK - Jedna osoba je poginula oko 12 sati kada je na nju naletio putnički voz na dionici Matejevac - Svrljig između stajališta Jasenovik i ukrsnice Gramada, saopštila je danas Infrastruktura železnica Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Putnički voz udario jednu osobu na otvorenoj pruzi između Matejevca i Svrljiga

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Jan.2023

Jedna osoba nastradala je kada je na nju naleteo putnički voz između Matejevca i Svrljiga, na otvorenoj pruzi gde to nije dozvoljeno, izveštava RTS...Oko 12 časova, na deonici pruge Matejevac–Svrljig, nastradala je jedna osoba koja se nalazila na otvorenoj pruzi gde to nije dozvoljeno, saopštila...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.