Putevi u Srbiji vlažni, AMSS upozorava na poledicu

Izvor: Mondo, 15.Jan.2018, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putevi u Srbiji vlažni, AMSS upozorava na poledicu

Sneg otežava vožnju na istoku i jugu Srbije

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Slab sneg provejava na putevima južne i jugoistočne Srbije, dok se na istoku očekuju nove snežne padavine, pa se savetuje veći oprez za volanom.

Vožnju otežavaju led i poledica koji se stvaraju na mostovima, preko planinskih prevoja, kao i ne deonicama s vlažnim kolovozom.

Raskvašenog snega debljine veće od pet centimetara ima na području >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Požarevca, Novog Pazara, Zaječara, Kruševca, Požege i Ivanjice, gde je obavezna upotreba zimske opreme. Ona je potrebna i na putevima ka zimskim centrima na Kopaoniku, Tari, Goču, Goliji i Staroj Planini.

Lanci za točkove i alternative

Na graničnim prelazima, kao ni na naplatnim stanicama nema dužih zadržavanja.

Radovi na putevima

Radi se na auto-putu kroz Beograd, između isključenja "Tošin bunar" i "Sava centar" u smeru ka Nišu, kao i u zoni naplatne stanice Sirig, koja je uklanja.

Nov sistem naplate na auto-putu Beograd - Subotica

Naizmenično propuštanje, zbog redovnog održavanja puta koji vodi od centra Velike Moštanice do Ibarske magistrale.



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Kruševac

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.