Pronađeno obezglavljeno telo kod Zaječara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeno obezglavljeno telo kod Zaječara

U selu Leskovac kod Zaječara nađen je leš za sada neidentifikovanog muškarca, koji je zatečen u jako lošem stanju, rečeno je danas Tanjugu u zaječarskoj policiji.

Policija je obavila uviđaj i naložena je obdukcija.

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, koje vodi istragu o tom slučaju, za Tanjug kažu da je leš nađen 2. februara u staroj kući u selu kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zaječara, a da veštačenjem treba da se utvrdi uzrok smrti, kao i to da li su životinje oštetile leš.

Navode da je muškarac živeo sam i da nema srodnike, te da Više javno tužilaštvo u Zaječaru zajedno s policijom radi na identifikaciji leša koji je dosta oštećen.

Čeka se zvaničan nalaz veštaka Zavoda za sudsku medicinu u Nišu kako bi se utvrdili tačno vreme i uzrok smrti.

Prema pisanju pojedinih medija, nađeno je obezglavljeno telo, a postoji sumnja da su delovi tela pojedeni, jer na telu nije bilo ruke.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pronađeno obezglavljeno telo u selu kod Zaječara

Izvor: B92, 05.Feb.2019

U selu Leskovac kod Zaječara nađen je leš za sada neidentifikovanog muškarca, koji je zatečen u jako lošem stanju, rečeno je Tanjugu u zaječarskoj policiji...Blic je ranije javio da je nađeno obezglavljeno telo...Policija je obavila uviđaj i naložena je obdukcija...U Višem javnom tužulaštvu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.