Ponovo uhapšen Dejan S. iz Bora zbog droge

Izvor: TimockeVesti.net, 30.Okt.2015, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo uhapšen Dejan S. iz Bora zbog droge

Borska policija uhapsila je preksinoć, Dejana S. (35) iz Bora, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Zbog sumnje da je u kolima držao drogu, policija je najpre Dejana pokušala da presretne kolima, ali je on pobegao. Nakon toga je pretresom u njegovom stanu pronađena droga, i njemu je određen dvodnevni pritvor.
Osumnjičeni je i oktobra 2012. godine uhapšen, kada je u >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << Zaječaru za 50 hiljada dinara pokušavao da jednoj osobi proda 50 grama heroina. I pre šest godina, kada su policajci hapsili grupu preprodavaca droge, bio je osuđen na tri godine zatvora.
Pre desetak godina Dejan je zbog posedovanja i preprodaje 100 grama heroina, već bio osuđen na godinu dana robije.
Nešto nakon odsluženja zatvorske kazne , policija je na naplatnoj rampi u Paraćinu, u kolima kojima je on upravljao pronašla oko kilogram te droge, nakon čega je bio osuđen na 2,5 godina zatvora.
Blic.rs
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Tri džaka marihuane otkrivena u kući kraj Merošine

Izvor: JužneVesti.com, 30.Okt.2015

Policija je na tavanu kuće 39-godišnaka u okolini Merošine pronašla oko 3,3 kilograma marihuane spakovane u tri najlonska džaka.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.