Izvor: Blic, 01.Avg.2017, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKRET U ISTRAZI Devojka koja je prijavila da je komšija silovao i ujedao biće tužena za LAŽNO PRIJAVLJIVANJE

Devojka Ana L. iz Zaječara koja je prijavila da ju je silovao komšija biće tužena za lažno prijavljivanje.

Više tužilaštvo u Zaječaru kako nam je rečeno obustavilo je postupak protiv mladića Lazara L.

- Postupak protiv njega je obustavljen zbog lažnog prijavljivanja i traženo je ukidanje pritvora - rečeno je “Blicu” u Višem tužilaštvu u Zaječaru.

Oštećena ima pravo da uloži prigovor Apelacionom tužilaštvu u Nišu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << roku od osam dana na odluku zaječarskog Višeg tužilaštva da obustavi istragu protiv Lazara L.

- Nakon što Apelaciono tužilaštvo donese odluku mi ćemo najverovatnije pokrenuti postupak protiv devojke za lažno prijavljivanje - kažu u zaječarskom tužilaštvu.

Zaječarska policija uhapsila je mladića iz okolnog sela Lazara L. (20) zbog sumnje da je svoju komšinicu Anu L. (19) prebio, silovao i izujedao tako da je na telu imala više od 30 ugriza.

Osumnjičeni je, kako saznajemo, na saslušanju negirao krivicu, a istraga je odmah nastavljena, pa je Tužilaštvo saslušalo i oštećenu devojku.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELEOBRT U ZAJEČARU! Mladić koji je prijavljen da je prebio, silovao i izujedao komšinicu LAŽNO OPTUŽEN?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2017

Niko nije očekivao!..Devojka Ana L. iz Zaječara koja je prijavila da ju je silovao komšija biće tužena za lažno prijavljivanje...Više tužilaštvo u Zaječaru kako je rečeno obustavilo je postupak protiv mladića Lazara L...- Postupak protiv njega je obustavljen zbog lažnog prijavljivanja i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.