Naisa se protiv Zaječara zagreva za Bekament i Evropu

Izvor: JužneVesti.com, 27.Feb.2020, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa se protiv Zaječara "zagreva" za Bekament i Evropu

Duel 14. kola Superlige rukometašice niške Naise odigraće u četvrtak, 27. februara od 18:30 kada u hali "Čair" dočekuje Zaječar, pretposlednjom ekipom na tabeli. Nišlijke već u utorak, 3. marta očekuje derbi sa trenutnim liderom Bekamentom iz Arađelovca, a vikend nakon toga dvomeč četvrtfinala Čelendž kupa sa Madeirom u Portugalu.

Prve mečeve 14. kola elitnog ranga odigraće Nišlijke protiv Zaječarki, a u isto vreme u Šapcu će >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << se igrati derbi između Medicinara i šampiona Jagodine, ekipe kojoj je samo Naisa nanela poraz ove sezone.

Naisa ima ulogu apsolutnog favorita, a toga je svestan i trener Svetislav Jovanović.

Bez obzira na kvalitet Zaječara u ovom trenutku, mi imamo naš cilj, a to je da u svaku utakmicu uđemo maksmimalno i da se što bolje spremimo za duel sa Bekamentom - kaže Jovanović.

Niške rukometašice već u utorak, 3. februara od 18:30 u hali "Čair" dočekuju Bekament, trenutnog lidera Superlige. Tokom sledećeg vikenda 7. i 8. marta Nišlijke igraju dvomeč četvrtfinala Čelendž kupa u Portugalu gde igraju sa Madeirom, ekipom koja je u osmini finala upravo bila bolja od Zaječara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.