Nagrada publike za predstavu niškog Pozorišta na Danima Zorana Radmilovića

Izvor: JužneVesti.com, 23.Okt.2020, 14:05

Nagrada publike za predstavu niškog Pozorišta na "Danima Zorana Radmilovića"

Najbolja predstava po izboru publike na festivalu "Dani Zorana Radmilovića" u Zaječaru pripala je predstavi "1789“ Narodnog pozorišta Niš. Nagrađena je i monodrama "Doktor Feler“ glumca i aktuelnog direktora leskovačkog teatra Dragana Bože Marjanovića koja je proglašena za najbolju na Festivalu malih pozorišnih formi, kako po izboru stručnog žirija tako i po izboru publike.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nagrada publike za predstavu “1789” na festivalu u Zaječaru

Izvor: Megafon.co, 23.Okt.2020

Narodno pozorište Niš donosi nagradu publike za najbolju predstavu na festivalu “Dani Zorana Radmilovića” u Zaječaru. Glasovima publike, predstava “1789”, autora i reditelja Hadija Kurića, proglašena je najboljom, a ocenjena je prosečnom ocenom 9,24.. Pre ovog priznanja, na pozorišnom...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.