NOVI DETALJI UBISTVA IZ ZAJEČARA: Otkriveno zbog čega je Slobodan svirepo ubijen!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DETALJI UBISTVA IZ ZAJEČARA: Otkriveno zbog čega je Slobodan svirepo ubijen!

Policija intenzivno traga za počiniocima ovog zločina, a naložena je i obdukcija, koju bi trebalo da obave stručnjaci niškog Zavoda za sudsku medicinu.

Slobodana Zdravkovića (76), čije je beživotno telo pronađeno u jednoj od soba njegove kuće u Pop Lukinoj ulici 24 u Zaječaru, sa više udaraca metalnim predmetom po celom telu, usmrtio je, kako sada stvari stoje, jedan počinilac, koga je žrtva, po svemu sudeći, poznavala.

- Kako smo čuli, ubica je, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bukvalno, unakazio Zdravkovića Zločinac je vrlo dobro znao da je Slobodan stekao deviznu penziju, radeći u fabrici u nemačkom Zingenu gde je sklapao delove za "mercedese". - ispričale su nam komšije.

Komšije su čule od policije da su ruke nesrećnog penzionera bile vezane na leđima, kao i da mu je preko usana bila zalepljena selotejp traka.

- Kruže razne priče, ali je sigurno da je Zdravković ubijen iz koristoljublja. Slobodan je imao pozamašnu penziju, nekoliko kuća u dvorištu u Pop Lukinoj ulici i kuću na Grliškoj reci. - nastavljaju komšije.

Ubijeni penzioner je živeo sam i često je, putem radija, davao oglase da traži ženu. Komšije kažu da su čule da je obavljena dateljna premetačina svih prostorija u domu Zdravkovića, ali im nije poznato da li je išta odneto.

Slavoljub je iz dva braka imao četvoro dece. U četvrtak se oglasio i Slobodanov najstariji sin, ali on nije želeo da daje izjave za medije.

- Činjenica je da nisam bio u najboljim odnosima sa ocem međutim, sve dok se ne završi istraga, ne želim da dajem bilo kakve izjave međutim, sve dok se ne završi istraga, ne želim da dajem bilo kakve izjave.- rekao je kratko Zdravkovićev sin.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PENZIONER BELEŽIO KOME JE POZAJMLJIVAO NOVAC? Proverava se da li je ovo motiv ubistva u Zaječaru

Izvor: Blic, 21.Feb.2020

Slobodan Zdravković (76), čije je beživotno telo pronađeno u jednoj od njegovih kuća u Pop Lukinoj ulici u Zaječaru, pozajmljivao je novac, uz kamatu, koja je varirala od slučaja do slučaja, zbog čega se sumnja da, pored koristoljublja i to može biti uzrok njegovog svirepog ubistva, nezvanično...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.