Mirković od danas u Specijanoj zatvorskoj bolnici

Izvor: B92, 18.Sep.2017, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković od danas u Specijanoj zatvorskoj bolnici

Beograd -- Bivši predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković danas će biti prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Njegovo trenutno zdravstveno stanje je dobro, a u bolnici u Beogradu će biti pod stalnim nadzorom lekara, rečeno je Beti u Upravi za izvršenje zatvorskih sankcija, koja je u sastavu Ministarstva pravde.

Osnovni sud u Zaječaru odredio je Mirkoviću 12. septembra, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na predlog tužilaštva pritvor do 30 dana zbog straha da će tokom istrage uticati na svedoke u postupku koji se vodi protiv njega.

Mirković i još jedna osobu su uhapšeni dan ranije zbog sumnje da su oštetili tamošnji budžet za skoro 14 miliona dinara.

Pojedni beogradski mediji su preneli 15. septembra da je Mirković koji štrajkuje glađu prebačen u zaječarsku bolnicu zbog srčanih smetnji.

Prema navodima lista, Mirković je pod jakom policijskom zaštitom prebačen na odeljenje kardiologije zaječarskog Zdravstvenog centra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.