Mirković nije nikada nikog zvao za uplatu paketića, sve je izmišljeno zbog politike!

Izvor: Press, 27.Okt.2017, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirković nije nikada nikog zvao za uplatu paketića, sve je izmišljeno zbog politike!

Na današnjem nastavku glavnog pretresa u zaječarskom Osnovnom sudu, svedočila je načelnica finansija GU Zaječar Danijela Miletić, koja je rekla da je okrivljeni Mirković nikada nije zvao niti vršio pritisak da se plate sporni paketići, već je taj nalog dobila od gradonačelnika Ognjenovića i gradskog veća, a na zahtev indirektnih korisnika budžeta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Foto: Tanjug
Takođe Miletić je rekla da su se održavale tajne sednice gradskog veća tzv. TELEFONSKE, koje je zakazivao Velimur Ognjenović i time faktički uputila tužilaštvo da pokrene postupak protiv bivšeg gradonacelnika Zaječara koji je jedino odgovorno lice za trošenje i izvršenje budžeta.
Sporno je bilo i veštačenje jer iz njega proizilazi da Grad Zaječar nije ostecen ni za jedan dinar. Odbrana Mirkovića je odbranu Trajkovićeve prozvala da se stavlja u ulogu tužioca, a tužilac Dragoslav Popović grubo je napao advokata Natašu Tošić koja mu je odmah najavila podnošenje krivične protiv njega.
Tužioc je inače tvrdio da se ne slaže sa veštačenjem iako ga je priložio kao dokaz.
Kao neutralni posmatraci sa strane, pitamo se: Kako sve ovo sa političkim prizvukom u pozadini i dalje prolazi nekažnjenoi a uzimajuci u obzir da ovaj tuzioc sme da vređa i napada žene i ponaša se neprofesionalno i pristrasno.Ћаскање је завршеноУнесите поруку...

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.