Medveđa u nedelju domaćin Festivala folklora

Izvor: JužneVesti.com, 06.Avg.2021, 09:52

Medveđa u nedelju domaćin Festivala folklora

U nedelju 8. avgusta od 18 sati u Sportskoj hali u Medveđi biće organizovan festival folklora pod nazivom "U duhu tradicije i u ritmu Gejzera".

Pored folkloraša iz Medveđe, na ovogodišnjem festivalu učestvovaće KUD "Kopaonik" iz Leposavića, KUD "Era" iz Užica, GFO "Zora" iz Zaječara i KUD "Kosovka devojka" iz Babinog Mosta.

Ulaz na koncerte je slobodan, a organizatori pozivaju posetioce da se pridržavaju epidemioloških mera.

Pokrovitelj festivala je Ministarstvo kulture i informisanja, a organizator Opština Medveđa.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Večeras počinje XIII Međunarodni festival folklora “Licidersko srce 2021"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2021

U organizaciji Udruženja građana “Era” iz Užica, u Beogradu večeras počinje XIII Međunarodni festival folklora "Licidersko srce 2021"...Nakon beogradskog dela programa, festival će od 15. do 19. avgusta biti ogranizovan u Užicu, na Zlatiboru i u višegradskom Andrićgradu, u Republici Srpskoj...Najavljeno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.