MONSTRUM KOJI JE UBIO DEVOJČICU SONOM KISELINOM PISAO IZ ZATVORA
RODITELJIMA:
Sanjam Draganu i oživeću je
a vama ću sve naplatiti!

Izvor: Kurir, 19.Jan.2019, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUM KOJI JE UBIO DEVOJČICU SONOM KISELINOM PISAO IZ ZATVORA RODITELJIMA: Sanjam Draganu i oživeću je a vama ću sve naplatiti!

Čedomir Đurić (70) iz Salaša kod Zaječara, koji je osuđen na 40 godina robije zbog brutalnog ubistva Dragane Ćirić (18), napisao je jezivo pismo njenom očuhu i majci, zlotvor se nije pokajao već provocira i uznemirava nesrećne ljude  

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MONSTRUM KOJI JE UBIO DEVOJČICU SONOM KISELINOM PISAO IZ ZATVORA RODITELJIMA: Sanjam Draganu i oživeću je a vama ću sve naplatiti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2019

Čedomir Đurić (70) iz Salaša kod Zaječara, koji je osuđen na 40 godina robije zbog brutalnog ubistva Dragane Ćirić (18), napisao je jezivo pismo njenom očuhu i majci, zlotvor se nije pokajao već provocira i uznemirava nesrećne ljude..Čedomir Đurić (70) iz sela Salaš kod Zaječara, koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.